Aktuellt

Äggvitepannkaka i ugn

Publicerad: 21 januari, 2015

Ett recept på ugnspannkaka baserad på äggvita och keso! Pannkakan får en fin gyllenbrun färg, en saftig konsistens och väldigt god smak.
Receptet kommer från Team Fairings Maria Mollstedt.

äggvitepannkaka

  • TILLAGNING
  • 1. Vispa äggvitan till hårt skum.
  • 2. Tillsätt Fiberhusk och kör några varv till med vispen.
  • 3. Vänd ned Keso och pannkakspulvret i äggvitefluffet.
  • 4. Häll upp smeten på ett bakplåtspapper i en ugnsfast form.
  • 5. Ställ in formen långt ned i ugnen, 200 grader i ca 20-30 min.
  • NÄRINGSVÄRDE per pannkaka
  • Energi: 330 kcal
  • Protein: 53 g
  • Kolhydrater: 11,5 g
  • Fett: 5 g
Dela:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone