Aktuellt

Alla älskar pannkakor…

Publicerad: 9 maj, 2014

High Protein Pancake…men tyvärr är näringssammansättningen i den ”ordinarie” pannkakan inte alltid den optimala, särskilt när hård träning innebär ökat proteinbehov. Eftersom alla förtjänar att äta pannkakor med gott samvete har vi tagit fram en pulvermix med mycket högt proteininnehåll (66%) som både mättar och förser kroppen med högkvalitativa proteiner. Dessutom är den helt fri från gluten vilket innebär att även den glutenallergiska lugnt kan njuta av dessa goda och lättlagade pannkakor! 

Snabbt och enkelt får du en nyttig, välsmakande och mättande måltid som på egen hand eller med tillbehör passar till såväl dagens huvudmåltider som till mellanmål eller efterrätt. Med kolhydrater från exempelvis frukt, bär eller sirap lämpar sig pannkakorna även utmärkt för muskelåterhämtning efter ett träningspass.

Eftersom vi är så stolta över vår produkt har vi sammanställt en tabell över hur Fairings pannkaksmix står sig näringsmässigt i jämförelse med mixar från fyra andra märken på den svenska marknaden, se nedan. Här framgår även tydligt att ur proteininnehållssynpunkt (kr/gram protein) är Fairing det mest lönsamma alternativet!

Jämförelsetabell över pannkaksmixar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så elda på stekpannan, i med smeten och njut!

 

Dela:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone