Aktuellt

Angelica Larsson – kosttillskott och träning

Publicerad: 16 juli, 2014

Fairing är sponsor till Angelica Larsson som berättar lite om sig själv nedan:

De bästa produkterna som jag alltid har hemma är Fairings Complete Protein 3 – Vanilj/Blåbär, det är absoluta ettan i Fairings produkter! :)  Sen ska det alltid finnas Omega-3 och Complete Vitamin-tabletterna. Den bästa förbränningstabletten enligt mig är Insane V2, den får jag bäst effekt av och svettas som mest när jag tagit den tillsammans med Rage. Jag har precis införskaffat mig High Protein Pudding, och det är något jag kommer ha i skafferiet när sötsuget kryper på. Den är så otroligt god och rikligt med protein är ett stort plus!

Jag styrketränar varje dag. Det blir någon enstaka vilodag om det är något speciellt planerat då det verkligen inte går att träna. Men morgonpromenaden skippar jag i stort sett aldrig! Jag har lagt upp mitt schema att jag tränar endast en muskelgrupp åt gången, det ger mig fullt fokus på just den muskelgruppen som jag tränar och kan köra slut på den totalt! Senare under hösten kommer jag ev köra 2 muskelgrupper om dagen, men då dela upp förmiddag/eftermiddag. Efter varje pass kör jag 20 min cardio, helst trappmaskin eller crosstrainer!

Besök även Angelicas blogg!

Angelica Larsson

Angelica Larsson

Dela:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone