Aktuellt

En liten tillbakablick…

Publicerad: 2 januari, 2015

Fairings år 2014 har varit späckat med nyheter. Vi har lanserat en helt ny produktlinje – ”Fitness Foods” – bestående av High Protein Pancake, High Protein Pudding, Proteingröt och Äggvita. Vi har även släppt proteinbaren Gourmé Bar som blivit otroligt populär på grund av dess goda smak och bra näringsvärde.

I Rage-familjen har Rage Extreme utgått och ”all inclusive-PWO:n” Rage Supercharged tillkommit. Det unika med Supercharged är dess breda verkan då den utgörs av en kombination av de ämnen med störst inverkan på din prestation, som grenade aminosyror, kreatin, komplexa glukospolymerer och koffein. Rage Insanity har fått en förbättrad formula och går nu under benämningen Rage Insanity V2. Efter träning är Recarnation en produkt att rekommendera. Den är specifikt designad för att ge en optimal återhämtning och innehåller bland annat lecinmetaboliten HICA, grenade aminosyror och acetyl-L-karnitin.

Lean Extreme är en fettförbrännare i kapselform som stimulerar ämnesomsättningen och hämmar aptiten för att underlätta viktnedgång. Vi har tagit fram fem vitamin/mineral-produkter  som är bra att ha vid olika tillfällen; Vitamin DKaliumMagnesiumZink och ZMA. Flera produkter har fått nya, goda smaker, t.ex. Complete Protein 3 som nu finns i smaken Cookie Dough, och Complete Diets nya Peach/Vanilla.

Under 2015 väntar flera spännande produktsläpp och om detta håller vi er förstås underrättade. Ha ett fortsatt gott nytt år!

 

Dela:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone