Aktuellt

Fairing presenterar: Maria Mollstedt

Publicerad: 12 mars, 2014

team_feature_mollstedt

Nedan berättar Team Fairings grymma nytillskott Maria Mollstedt lite om sig själv!

  • Namn: Maria Mollstedt
  • Ålder: 32 år
  • Längd: 158 cm
  • Vikt on: 46-47 kg
  • Vikt off: 50 kg
  • Familj: Make och två barn
  • Yrke: Kvalitetschef på ett tillverkande företag i Mellansverige. Driver även det egna företaget RawFitness där jag på konsultbasis hjälper andra att nå sina mål inom kost och träning.
    Jag började träna när jag var i tidiga tonåren, utbildade mig senare till gruppträningsinstruktör och tog anställning på en träningsanläggning. Hittade sedan in i gymmet och började lära mig att hantera vikter när jag var i 20-årsåldern men gjorde ett uppehåll i träningen när barnen var små. Återupptog träningen för ca 5 år sedan och då var det bara gymmet som gällde. Ju mer jag lärde mig om styrketräning desto mer fastnade jag för det och med den kultur som frodas i min hemstad var steget till scenen inte långt. I december 2011 gjorde jag min debut under Fitnessfestivalen i jakt på Luciapokalen…

Jag tränar styrka på gymmet varje dag – det är där jag hämtar mental kraft och bygger fysisk styrka. Tränar alltid på morgonen innan jobbet när jag har större delen av gymmet helt för mig själv – till skillnad från många andra går jag inte dit för att vara social utan för att träna.

Min kosthållning är funktionell året om, enkel och baserad på rena råvaror, helst av ekologisk art. Ständigt på väg mot nya mål ser jag aldrig på min form som off, utan bara olika långt ifrån nästa delmål.

Jag blev introducerad till Fairings sortiment av kosttillskott ganska nyligen och blev stormförtjust i konceptet med prisvärda produkter som noga utprovats för att säkerställa den allra högsta kvaliteten.

/Maria Mollstedt

Ni kan se Maria tävla i Bodyfitness under Battle of Scandinavia, Alingsås, den 29:e mars 2014. Följ även Marias blogg!

Dela:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone