Aktuellt

Fitnessfestivalen 2014

Publicerad: 19 november, 2014

Fairing på Fitnessfestivalen

29-30 november äger Fitnessfestivalen rum i Svenska Mässan i Göteborg. Det är norra Europas största träningsmässa med ca 25 000 besökare och i år är det dessutom 10-årsjubileum vilket innebär att 2014 års upplaga kommer bli något alldeles extra. Bland mycket annat blir det spektakulära akrobatikshower, möjlighet att utmana Gladiatorerna i Duellen, stort gruppträningskonvent, föreläsningar för den som funderar på att utbilda sig till PT, utdelning av guldhjärtat  och till och med en Joe Labero-show..!

Samtidigt pågår även populära bodybuilding- och fitnesstävlingen Luciapokalen med 500 tävlande i sex olika deltävlingar. Team Fairings Angelica Larsson, Nathalie Löwqvist och Stephanie Eiselt tävlar i Bikini Fitness och Viktor Liljeblad i Men’s Physique.

I mässhallen kan man köpa kosttillskott och träningskläder till mässpriser från över 200 utställare och vi rekommenderar förstås alla ett besök hos Fairings monter för att titta på de produktnyheter vi släpper i samband med Fitnessfestivalen och prata med oss och våra teammedlemmar. Bland andra kommer Bikini Fitness-Madelen Myhr finnas på plats i montern under lördagen. Hon har gjort ett fantastiskt år med guld i sin klass på Nordiska Mästerskapen, samt guld både i sin klass och overall på Battle of Scandinavia och SM. Det blev också två bronsmedaljer i Sweden Grand Prix och på EM i Spanien. På VM i Canada kom hon på 8:e-plats vilket är en grym prestation!

Vi ses i Göteborg!

Dela:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone