Aktuellt

Flera nya kapselprodukter i Fairings sortiment

Publicerad: 22 juli, 2014

Då det kan vara en utmaning att ha en kosthållning som täcker dagsbehovet av alla vitaminer och mineraler väljer många att komplettera sin dagliga kost med tillskott av ett eller flera av dessa ämnen. Av den anledningen har vi nu valt att utöka vårt sortiment med ett flertal nya kapseltillskott som är koncentrerade källor till näringsämnen.

  • Magnesium bidrar till elektrolytbalansen, normal proteinsyntes, energiomsättning och muskelfunktion samt till att minska trötthet och utmattning.
  • ZMA med dess innehåll av magnesium, zink och vitamin B6 är särskilt till gagn för tränande individer då dessa näringsämnen har viktiga roller inom proteinsyntes, muskelfunktion och uthållighet. ZMA bidrar även till normal omsättning av makronäringsämnen och till immunsystemets normala funktion.
  • Vitamin D bidrar till normal funktion hos immunsystemet och musklerna samt till att upprätthålla normal benstomme och kalciumnivå i blodet. Särskilt under vinterhalvåret i Sverige då solen står lågt är risken stor för D-vitaminbrist.
  • Zink bidrar till normal omsättning av fettsyror och kolhydrater samt till normal proteinsyntes och kognitiv funktion.  Zink bidrar även till att skydda cellerna mot oxidativ stress och till immunsystemets normala funktion.
  • Koffein är ett kraftigt uppiggande kosttillskott i kapselform med 200 mg koffein per kapsel.
  • Kalium är ett mineraltillskott innehållande 270 mg aktivt kalium per kapsel i lättabsorberad form. Kalium bidrar till normal funktion hos nervsystemet och musklerna samt till att upprätthålla ett normalt blodtryck.

Dela:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone