Aktuellt

Hallon-/äggvitefluff

Publicerad: 16 maj, 2014

Hallon-äggvitefrukost

Gott som frukost eller mellanmål! Den högvärdiga kombinationen av protein säkerställer kroppens behov under flera timmar och ger lång mättnad tillsammans med det nyttiga fettet från mandeln. Hallonen bidrar med antioxidanter och vitaminer.

Ingredienser:

  • ½ skopa Fairing Äggvita blandat med 1,25 dl vatten
  • 1-2 msk sukrin
  • 100 g hallon (tinade/färska)
  • ½ dl Fairing Sloow Protein Vanilla Ice Cream
  • 30 g hackad sötmandel

Tillagning: Vispa äggvita och sukrin till ett hårt skum i en bunke. Mosa hallonen tillsammans med Sloow Protein och vänd ner i äggvitefluffet. Hacka sötmandeln, strö över och servera!

  • Energi: 1300 kJ/310 kcal 
  • Protein:  30 g
  • Fett: 16,5 g 
  • Kolhydrater (exkl. sockeralkoholer): 8,5 g 

 

 

Dela:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone