Aktuellt

Jocke historisk!

Publicerad: 14 januari, 2016

I slutet av 2015 tog enduroprofilen Jocke Ljunggren sin 7:e seger i Novemberkåsan och med detta är han historisk i antalet segrar!

Jocke ljunggren kåsan 2015

Jockes pappa Christer om Kåsatävlandet:

Joakim är historisk då han har segrat i Novemberkåsan för sjunde gången. Detta är helt ofattbart ordet tur finns ej i dessa sammanhang utan bara hårt arbete med träning och noggranna förberedelser på motorcykeln är ett måste. Det har vart kul att meka med Joakims motorcyklar under åren inför kåsor och SM tävlingar då de aldrig gått sönder och han är mycket skonsam mot hojen men kör fort.

Vi har tillsammans kört 22 Novemberkåsor utan att bryta någon jag 10 och han 12 och han var även med när jag körde mina 10 mellan 1987 till 1997. Sedan har Joakim kört 12 kåsor mellan 2001 till 2015 och jag vart med och servat honom.

Har ett roligt minne när Joakim var liten och jag skröt om min målgång i den tionde kåsan. Han var då 12 år och tittade på mig och sa ska man inte vinna 10 om det ska vara bra pappa. Nu 18 år senare har han vunnit 7 kåsor och är historisk som enda man på 100 år som klarat det och fattar nu hur tuff tävlingen är.

Grattis Joakim till kåsasegern

Källa och mer info på : http://www.joakimljunggrenracing.com/

Jocke har under många år använt sig av Fairings produkter, mer info om det finns här

http://www.fairing.se/team-fairing/profil/joakim-ljunggren/

Dela:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone