Aktuellt

Low carb-paj med lax och keso

Publicerad: 31 januari, 2014

Low Carb-pajINGREDIENSER

  • 2 ägg
  • 1 dl naturellt proteinpulver (t.ex. Fairing Eco Protein)
  • 1 dl vatten
  • 4 msk matlagningsgrädde
  • 2 laxfiléer
  • 300 g spenat
  • 300 g broccoli
  • 300 g keso
  • 100 g fetaost, fetthalt 3%
  • Tomat
  • Kryddor

TILLAGNING

  1. Blanda ägg, proteinpulver, vatten och matlagningsgrädde. Häll hälften av smeten i en pajform. Grädda i ugnen ca 15 min på 220 grader.
  2. Blanda ihop lax, spenat, broccoli, keso, fetaost i en bunke och krydda upp. Slå i hälften av äggsmeten som finns kvar.
  3. Ta ut ”pajskalet” och häll i laxröran. Sist slår du över resterande äggsmet.
  4. Skiva tomater och lägg över pajen. Krydda och toppa med lite fetaost.
  5. In i ugnen på 220 grader i ca 25-30 minuter. Låt pajen vila 10-15 minuter innan servering.

Receptet hämtat från Team Fairings Emelie Lundströms blogg.

Dela:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone