Aktuellt

Sarah har inlett 2016 års säsong med vinst!

Publicerad: 22 februari, 2016

I helgen var det säsongspremiär för Sarah Holmertz, närmare bestämt på värmlandsserien i Karlstad. Trots sjukdom hela veckan så lyckades Sarah vinna tjejklassen med ca 5-6 minuter!

Sarah om tävlingen (taget från Sarahs FB):

”Första tävlingen på 125an i Värmlands serien. Har som sagt varit sjuk en vecka idag och sista dagarna har jag fått hosta och massa slem och halsont.. Så jag visste inte förns 2 timmar innan starten gick att jag skulle tävla.. I snöstorm. Brillorna frös sönder varenda varv så de gick inte att dra i rolloffen.. O det blev is i fotpinnarna så det blev svårt att stå. Sen som sagt snöade det ganska kraftigt på slutet å ja hade inga dubb på sidorna av mitt framdäck men det flöt på helt okej o inte så mycket misstag. Hade lite problem att växla då man ska gå från 3an till 2an så kommer friläge. Så jag försökte köra på 3an typ överallt o bara koppla :) det var första gången jag körde Värmlands serien o jag vann första deltävlingen med 5-6 minuter :) spåret var kanon kul och det passade mig , synd att det snöade och att jag var småsjuk, Imorgon blir det vila!”

Sarah in action på Värmlandsserien (foto: Tobias Olsson)                    Sarah på MC-mässan 2016

IMG_1995IMG_46541

Stort grattis till vinsten från oss på Fairing!

Dela:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone