Aktuellt

Välkommen till vår nya ambassadör!

Publicerad: 2 september, 2015

Vi hälsar Rebecca Bjellverud Karlsson varmt välkommen som ny ambassadör med start i september!

 

reb

För Rebecca ska träning först och främst vara roligt och medföra en positiv känsla men för att lyckas prestera bra krävs även harmoni och balans samt motivation. Alla kan ha dåliga dagar då motivationen tryter, då känns det extra bra om man ändå lyckas prestera bra under ett pass menar Rebecca.

Rebecca kan ha många järn i elden tack vare ett flertal licenser inom träning med flera instruktörsutbildningar (olympiska lyft, core, body combat, aerobic samt specifik träning för specifika målgrupper för att nämna några), kost och design. Idag jobbar Rebecca med personlig träning, kostrådgivning och frilans design samt driver en bakblogg med härliga recept som inspirerar till både god och nyttig kosthållning. Kroppen är mitt hem och i den ska jag leva och bo varje dag i mitt liv så jag försöker ta hand om den så gott det går säger Rebecca. Sunt tänk tycker vi på Fairing :)

Rebecca har tidigare tävlat för Alströmmer pokalen och fick en placering på 7′e plats. Idag är hennes målsättning att inta scenen 2016 i grenen bikini fitness eller wellness fitness. Kolla in hennes hemsida/blogg/instagram:

www.bjellverud.com

thelittlebakeryboras på facebook

Rebeccabjellverud på instagram

 

Dela:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone