Under helgen gick den fjärde deltävlingen i årets MXSM av stapeln på Malmabanan i Västerås. Västerås MK bjöd till ett otroligt trevligt event och vädergudarna var sannerligen med oss dessa dagar!
Fairing var på plats för att besvara frågor kring kost/kosttillskott, erbjuda försäljning av produkter och givetvis för att heja fram våra grymma förare från Fairing Racing!

 

Tim Edberg var minst sagt nöjd med helgens körning! Efter helgens seger ligger Tim nu totalt 2:a med endast 4 poäng upp till ledaren Pontus Jönsson inför nästa deltävling. Viking Lindström drog till med några “vurpor” men gjorde trots det en bra tävling och ligger på en total 8:e plats i nuläget.

Helgen avslutades med MX1 där vi kunde se Kevin Strijbos ta hem första platsen framför Anton Gole i sista heatet. Filip Bengtsson hade lite strul under lördagen men kom igen på söndagen och var då 2-3a, en total 3:e plats för Filip som ändå var nöjd då han aldrig riktigt fått till körningen på Malmabanan. Jimmy Wicksell gjorde en bra tävling tävling där han knep 3:e platsen och ligger inför nästa tävling i Årsunda på en total 6:e plats.

 

GULD till Tim Edberg – MX2

BRONS till “Fillibang” och leder fortfarande totalen inför nästa deltävling.

Jimmy Wicksell laddar om mellan heaten.

Ebba Garpedal kom förbi och förärade oss med lite kvinnlig fägring.

 

Lite taktiksnack med “pappa (Henrik) Edberg”.

Filip “fillibang” Bengtsson drabbade samman med den svenska fitnesseliten.

“Chefens chef” Nina Lagerström var med och höll ställningarna.

 

 

Avslutningsvis så önskar vi på Fairing tacka VMK för en trevlig helg och kanske främst tacka er som kom förbi oss och gjorde dessa dagar minnesvärda!

/ Lasse & Jossan