Förstklassiga produkter
Under de 30 år sedan företaget startades 1993 har Fairing alltid haft som främsta målsättning att producera kosttillskott av absolut högsta klass. Genom åren har ett brett sortiment av produkter utvecklats i samarbete med marknadens ledande kemister och forskare inom nutritionsområdet. Fairing var först i Sverige med att lansera en mängd effektiva kosttillskott, exempelvis ALC, kreatincitrat, hydrolyserat vassle och Kre-Alkalyn. Baserat på en solid vetenskaplig grund har säkra och kraftfulla produkter blivit Fairings kännetecken.

Säkerhet och kvalitet

Fairings produkter är tillverkade i Sverige enligt  ISO 22000 ,HACCP och GMP. Den möter EU:s krav samt Svensk lagstiftning i gällande spårbarhet och livsmedelssäkerhet. Företaget Fairing är även IP certifierat och våra produkter kan användas av alla oavsett kön och träningsnivå. Kosttillskott är en fråga om förtroende och du som kund kan med stort förtroende välja Fairing!

Favoriten hos atleter
Fairing har bästa tänkbara referenser då många professionella atleter använder produkterna. Genom åren har Fairing haft samarbeten med ett flertal svenska mästare och mästarinnor, landslag och kända idrottsprofiler. De har använt produkterna med enastående resultat och en mängd mästerskapsmedaljer.

Den höga kvalitet som Fairing representerar gör att du som konsument alltid är säker vid användningen av våra produkter och har bästa möjliga förutsättningar för att uppnå dina mål!