FAIRING SWEDEN AB
TEL: 08-580 397 67,  E-POST: info@fairing.se

Vanliga frågor & svar

Fairings hela produktlinje är garanterat fri från dopingklassade ingredienser, vilket innebär att du kan känna dig helt trygg när du använder Fairings produkter. Vi rekommenderar dock starkt att man låter bli att använda PWO´s eller fettförbrännare sista veckan före tävling (oavsett märke). Inte för att de nödvändigtvis skulle innehålla något förbjudet, utan för att vissa analyser inte alltid kan särskilja och kategorisera alla ingredienser 100% korrekt vilket gör att det finns risk för missvisande testresultat. Ytterst liten ska tilläggas, men ändock. Dessutom råder för dagen en stor ovisshet kring av WADA klassificerade men ej specificerade substanser, detta är mycket komplicerad problematik och tills vidare uppmanar Fairing alla testade atleter att  undvika PWO´s och fettförbrännare även pga denna punkt.
I regel beror detta på att fukt har kommit in i förpackningen. Normalt löser sig klumparna när vatten tillsätts och man skakar shakern.
Alla pulverprodukter tillverkas i stora batcher så risken att en enstaka påse ska vara dålig är nästintill obefintlig utan att resten av batchen är dålig. För att ett byte ska vara möjligt så behöver du returnera förpackningen med minst 90% av innehållet kvar, vi lämnar därefter in det på analys och tar hand om din reklamation. OBS, spara kvittot från Posten med sändningsnumret inkluderat utifall att paketet skulle hamna på villovägar!
Fairing har ett sekretessavtal med producenten vilket gör att vi inte kan lämna ut exakt information gällande recepten för våra produkter.